Beszéd a Tarlós-Sziget botrány elleni demonstráción

Ki is védi valójában a gyerekeket és a társadalmi többség érdekeit? Az egyre feljebb emelkedni akaró helyi kiskirályok vagy a jogvédő szervezetek?
A botrány dokumentumait lásd a HCM honlapján.
2001. július 16.

Kedves demonstrálók!

Ez az egész cirkusz, ami miatt most idejöttünk, egy nagy hazugság körül forog.

Ez a hazugság úgy szól, hogy a szexuális kisebbségek jogvédő szervezetei propagandát folytatnak, hogy ráerőszakolják a serdülőkre a melegséget.

Nos, a válaszunk erre roppant egyszerű. Nem erőszakoskodunk sem serdülőkkel, sem felnőttekkel. Nem vagyunk gyermekrabló fenevadak. Kedves jelenlévő média, tekintsék ezt helyreigazító közleménynek - az elmúlt napokban hallott sok hazugsággal szemben.

Négy civil jogvédő szervezetet tüntetett fel agresszorként az előítéletes, konok, még olvasni sem hajlandó propagandagépezet.

A Habeas Corpus Munkacsoportot, a Háttér Baráti Társaság a Melegekért egyesületet, a Labrisz Leszbikus Egyesületet és a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesületet azzal vádolják, hogy kiskorúak megrontásán munkálkodik.

A gyermekek elleni erőszak vádjával illetnek bennünket, akik óvodáskorú gyerekeket védünk az apjuk által elkövetett brutális fizikai és szexuális erőszaktól, serdülő lányokat oktatunk arra, hogyan szegülhetnek szembe a kihasználással és az erőszakkal, lelkisegélyszolgálatokat működtetünk az erőszak áldozatainak, segítjük a szexuális kisebbséghez tartozókat és a nőket abban, hogy az előítéletes világban is el tudják fogadni magukat.

Olyan egyesületeket neveznek agresszornak, amelyek Magyarországon egyedül nyújtanak támaszt a nemi erőszak áldozatainak, a bántalmazott, kirekesztett nőknek, melegeknek, leszbikusoknak, biszexuálisoknak.

Humanitárius jogvédő szervezeteket átkoznak ki azért, mert azok segíteni merészelnek a gyűlölet és az erőszak védtelen áldozatainak.

A homoszexualitás propagálását vetik a szemére olyan egyesületeknek, amelyek megaláztatásoktól szorongó meleg és leszbikus fiatalokat mentenek meg az öngyilkosságtól.

A hazugságokkal szemben a valóság tehát az, hogy mi jogvédő aktivisták vagyunk. Az erőszak és a hátrányos megkülönböztetés felismerésének és leküzdésének módszereit oktatjuk azoknak, akik nem szeretnének erőszak és diszkrimináció áldozataivá válni. És igen, feljelentéseket is szoktunk írni. Legtöbbnyire a gyermekek, nők, szexuális kisebbségiek elleni erőszakos bűncselekményeket elkövetők ellen. Ha utánaszámolunk, a gyermekek, a nők és a szexuális kisebbségek a társadalom 70-80%-át alkotják. Őket védjük.

A valóság továbbá az, hogy törvénytisztelő demokraták vagyunk. Nem a kisebbségieknek akarunk privilégiumokat, hanem minden magyarnak egyenlő jogokat. Nem a velünk ellentétes oldalon álló szélsőséggel hadakozgatunk, hanem a józan többséggel együtt haladva békés, kiszámítható, jogszerű, biztonságos, rendben lévő Magyarországot akarunk. Komolyan vesszük mind az alkotmányt, mind a Büntető törvénykönyvet. Ezért ragadunk tollat a helyi kiskirályokkal, az álságos rágalmakba csomagolt közönséges bűnözéssel szemben. És ezért tudjuk ezt a mostani demonstrációnkat higgadtan, türelmesen, állhatatosan megtartani.
jg fotó   (C) copyright Juhász Géza
Minden jogomat fenntartom - Élj te is a fenntartás jogával :)
honlap: http://juhaszgeza.hu